Keitä olemme?

Kokemusta ja ammattitaitoa

Web Bond Oy:n työntekijöillä on laaja kokemus sähköisten mediaratkaisujen myymisestä. Olemme olleet pöydän molemmilla puolilla, joten tiedämme mitä asiakas osaa, ja mitä asiakkaan tulee vaatia.

Me uskomme vahvasti siihen, että tuomme asiakkaillemme tarkasti mitattavan, rahaksi muutettavan hyödyn markkinointiin ja koko liiketoiminnan kehittämiseen. Esimerkiksi kotisivujen laadukas hakukoneoptimointi on kustannustehokas tapa saada sivustonne halutuilla hakusanoilla Googlen kärkisijoille ja sitä kautta kasvattaa asiakasmääriä sivustoillanne.

Olemme tähdänneet palveluvalikoimassamme helppouteen mutta samalla tarkasti räätälöitävissä oleviin palvelukokonaisuuksiin. Tarjoamme helpon tavan aloittaa sähköinen markkinointi, mutta tarjoamme myös kehitys- ja konsultaatiopalveluita asiakkaillemme, jotka haluavat saada jo olemassa olevasta markkinoinnista vielä enemmän irti.

Web Bond Oy

Pihatörmä 1 A 3krs
02240, Espoo
asiakaspalvelu at webbond.fi

Y-tunnus: 2351877-7

 

Lupauksemme

Hallinnoimme asiakkaidemme web-näkyvyyden laadukkaasti, tyylikkäästi ja edullisesti. Pyydä meitä käymään, autamme teitä tuomaan yrityksenne sähköisen näkyvyyden uudelle aikakaudelle.