Sosiaalisen median markkinointikanavat

Sosiaalinen media tavoittaa kohderyhmät tarkasti.

Some-näkyvyys haltuun kivuttomasti

Laadukasta Facebook-mainontaa, Instagram-mainontaa, Twitter-mainontaa, LinkedIn-mainontaa, profiilisivujen suunnittelua sekä toteutuksia ammattitaidolla. Web Bond tavoittaa yritysten potentiaaliset asiakkaat siellä missä he liikkuvat. Me haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden mainostaa palveluitaan asiakkaiden keskuudessa ja mikä olisikaan parempi paikka kuin sivustot, joissa jo miljoonat suomalaiset viettää aikaansa.

Teemme yrityksille myös houkuttelevia Facebook, Instagram & Twitter -profiilisivuja ja saatamme asiakkaamme suoraan sosiaalisen median ytimeen. Hyvin tehty sivu on asiakkaille helppo tapa tutustua yrityksen palveluihin ja toimii samalla sisäänheittäjänä yrityksen varsinaisille kotisivuille.

Mainonta sosiaalisessa mediassa mahdollistaa tarkan kohdentamisen, saat mainoksesi näkymään juuri halutussa kohderyhmässä. Mainokset ovat kuvallisia, joten voit hyödyntää yrityksesi tai tuotteesi ulkoasua mainonnassa. Some-mainostaminen on kovassa kasvussa, ota meihin yhteyttä, niin kerromme miten helposti pääsette kokeilemaan uutta ja tehokasta mainontaa!

Web Bond Oy rakentaa asiakkailleen myös tyylikkäät Twitter & YouTube kanavat. Sosiaalisen median toinen aalto on tuoda yritykset entistä lähemmäksi asiakkaitaan. Twitter ja YouTube ovat tämän suuntauksen ykköskanavat. YouTube-kanavallesi saat tyylikkäästi kaikki yrityksesi videot samaan paikkan ja muokkaamme kanavan yritysilmeesi mukaiseen ulkonäköön.

Twitterin suosio on kasvanut Suomessa räjähdysmäisesti ja yritykset voivat hyödyntää sitä viestittäessään tärkeistä asioista asiakkailleen ja sidosryhmilleen nopeasti. Teemme upeat yrityssivut ja opastamme Twitterin käytössä. Kannattaa kokeilla!

Ota yhteyttä

9 + 11 =