Markkinointisivulla kohdistettua näkyvyyttä

Anna palvelullesi tai tuotteellesi maksimaalinen näkyvyys

Markkinointisivulla tarkoitetaan erillistä kotisivua uudella www osoitteella, joka kuvaa tarkasti kyseistä tuotetta tai palvelua. Sivusto nousee useimmiten ajan kanssa hakukoneiden orgaanisessa haussa ja ohjaamaalla esim. Google-mainoksia markkinointisivulle saamme useasti myös edullisempia klikkihintoja. Asiakkaillamme on useasti pääsivun lisäksi myös markkinointisivu noussut Googlen etusivulle ja näin heillä on useampi linkki hyvin esillä hakukoneissa. Tämä tietenkin myös samalla tiputtaa jonkin kilpailijan alemmas hakutuloksissa.

Sivusto on aina asiakkaan yrityksen näköinen ja linkit ohjautuu heidän pääsivulle. Tämä parantaa samalla pääsivun näkyvyyttä. Sivusto rakennetaan responsiivisenä, eli toimii myös puhelimissa erittäin hienosti.

Tarjoamme markkinointisivuja avaimet käteen periaatteella, eli saatte kauttamme www-osoitteet & palvelintilat halutessanne.

Web Bond Oy

Pihatörmä 1 A 3krs
02240, Espoo
asiakaspalvelu at webbond.fi

Y-tunnus: 2351877-7

 

Lupauksemme

Hallinnoimme asiakkaidemme web-näkyvyyden laadukkaasti, tyylikkäästi ja edullisesti. Pyydä meitä käymään, autamme teitä tuomaan yrityksenne sähköisen näkyvyyden uudelle aikakaudelle.