Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla maksuttomia kävijöitä.

Maksimoi näkyvyys hakukoneoptimoinnilla

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) parannetaan sivuston sijoituksia hakukoneissa yritykselle tärkeillä avainsanoilla. Yleisimmin optimoinnissa käytetään yrityksen tuotteisiin sekä toimialaan liittyviä hakusanoja. Näin yrityksen palveluista kiinnostuneet käyttäjät löytävät tiensä yrityksen sivuille hakukoneiden kautta.

Hakukoneoptimointi vaikuttaa hakukoneiden orgaanisiin hakutuloksiin – niihin ei voi vaikuttaa muuten kuin tuottamalla sivustolle relevanttia sisältöä ja optimoimalla sivut laadukkaasti. Web Bond Oy ei rajoita hakukoneoptimointia ainoastaan sivuston sisäiseen optimointiin, vaan teemme asiakkaillemme myös sisäisen ja ulkoisen linkkiprofiilin. Laadukas linkkiprofiili erottaa muutoin samanarvoiset sivut toisistaan hakulistauksissa. Linkkiprofiiin rakentaminen onkin usein työläin vaihe hakukoneoptimoinnissa.

Kauttamme saa räätälöidyt hakukoneoptimointiratkaisut yrityksien tarpeisiin. Hakukoneoptimoinnin hyödyt ovat pitkäkestoisia ja sijoittuminen Googlen “normaalien” hakutulosten kärkipäässä herättää asiakkaissasi luottamusta. Hakukoneoptimointi takaa uusia palveluistanne kiinnostuneita kävijöitä verkkosivuillesi. Hyvin tehtynä optimointi tuo siis lisää ostavia asiakkaita. Konversio-optimointi onkin oleellinen osa laadukasta hakukoneoptimointia, tarkka kävijöiden analysointi on osa palveluamme. On tärkeää ymmärtää ja analysoida miten kotisivuilla kävijät käyttäytyvät ja konversio-optimoinnin avulla muokata kotisivut juuri asiakkaiden tarpeita palveleviksi. Hakukoneoptimointi voi laskea myös Google AdWords mainonnan klikkihintoja parempien laatupisteiden ansiosta

Meiltä saatte hakukoneoptimointia myös tulokseen sidottuna, eli asiakkaamme maksavat sovitusti vasta kun olemme nostaneet heidät etusivulle. Ei kuluja jos ei sovittua näkyvyyttä.

Olemme räätälöineet asiakkaillemme eri tarpeisiin sopivia hakukoneoptimointipaketteja, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

10 + 4 =