Hakusanamainonnalla lisää asiakkaita

Google AdWords – löydä ostoaikeissa olevat asiakkaat

Web Bond Oy on virallinen Google-Partner ja AdWords-asiakkaamme tulevat samaan hyödyt ohjelmasta suoraan käyttöönsä. Olemme aina ajantasalla viimesimmistä uutuuksista ja muutoksista mainospalvelussa. Lisäksi Google Partner -ohjelma takaa mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen. Hakukonemainonta on tehokas tapa tavoittaa laaja näkyvyys hakukoneiden käyttäjien keskuudessa. Google-hakusanamainonta toimii niin, että mainokset tulevat esiin hakutulosten rinnalla asiakkaan määräämillä hakusanoilla. Google-mainos on tarkasti kohdennettavissa – hakusanamainokset saadaan näkymään maantieteellisesti rajatulla alueella juuri tietyillä haluamillasi hakusanoilla. Mainoksien näyttö ei maksa mitään – kustannuksia syntyy vasta kun asiakkaanne kiinnostuu mainoksesta ja vierailee mainoksen kautta kotisivuillanne. Saatte tarkasti mitattavaa hyötyä Suomen käytetyimmässä hakukoneessa. Hakukonemainonta on erinomainen tapa tuoda esimerksi uutuustuotteita esille ja nostaa yrityksenne avainpalvelut asiakkaiden nähtäväksi. Meiltä saatte Google-hakukonemainontaa ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti alan huippuosaajilta. Asennamme asiakkaillemme tarvittaessa myös sivuston seurantaohjelmiston, jonka avulla saatte yksityiskohtaista tietoa sivuillanne vierailleista yrityksistä.

Olemme rakentaneet helppoja valmispaketteja asiakkaillemme. Kuukausittaisen ylläpitohinnan päälle asiakas määrittelee kuukausittaisen mediabudjetin, joka menee kokonaisuudessaan Google mainoksiin:

Web Bond Oy

Pihatörmä 1 A 3krs
02240, Espoo
asiakaspalvelu at webbond.fi

Y-tunnus: 2351877-7

 

Lupauksemme

Hallinnoimme asiakkaidemme web-näkyvyyden laadukkaasti, tyylikkäästi ja edullisesti. Pyydä meitä käymään, autamme teitä tuomaan yrityksenne sähköisen näkyvyyden uudelle aikakaudelle.